Fórum-pl. cserebere

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fórum adminisztráció
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Horváth Tamás
Master Wizard

HozzászólásElküldve: 24.Nov. 2008 13:38    Hozzászólás témája: Fórum-pl. cserebere Hozzászólás az előzmény idézésével

Nincsen válasz gomb a cserebere fórumban, ezért mindenki új témát nyit. Ez orvosolható, mielőtt beindul a banzáj?
Kösz!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése   Binder (0 cards) MSN Messenger
hegyigab
Gazda

HozzászólásElküldve: 25.Nov. 2008 13:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi minden hibabejelentést!

Nem tul szerencses a hibajavitas folyamata, ti jelzitek, mi tovabbkuldjuk egy szlovak-magyar sracnak, o tovabbkuldi egy cseh sracnak, aki talan megerti es kijavitja... Szoval lassu es nehezkes, azaz lehet, hogy a cserebere rovat nem most fogja fenynapjait betolteni, sorry ezert.

Gabor
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése   Binder (0 cards)
mbvash
Wizard

HozzászólásElküldve: 03.Feb. 2009 19:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Én azt szeretném kérdezni, ez az album dolog h működik? PMben kell cserélni? És azok az árak mit jelentenek a lapoknál? Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése   Binder (0 cards) MSN Messenger
hegyigab
Gazda

HozzászólásElküldve: 04.Feb. 2009 08:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mbvash írta:
Hello!

Én azt szeretném kérdezni, ez az album dolog h működik? PMben kell cserélni? És azok az árak mit jelentenek a lapoknál? Smile

Nos, sajna a valaszom az, hogy nem tudom...

Probalgasd nyugodtan, elrontani biztos nem lehet. Smile

Szerintem valszeg ugy van, ahogy irtad, hogy egymas cseremappajat lehet nezegetni, ott lehet jelolni, hogy mennyire tartassz egyes lapokat, de a trade reszet PM-ben kell elintezni.

udv, Gabor
Vissza az elejére
FraServitus
Apprentice

HozzászólásElküldve: 03.Feb. 2014 00:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tiszteletem az adminisztrátoroknak!

Ezzel az account-tal szeretném az oldalra feltenni a Holdfény Magic-es eseményeit (Hegyi Gábor kért meg, hogy írjak valamelyik fórumba egy üzenetet azzal az account-tal, amivel szeretném kezelni az oldaltt).

Köszönettel: Dudás Lajos, Holdfényes szervező.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése   Binder (0 cards)
Jézus
Apprentice

HozzászólásElküldve: 01.Júl. 2016 09:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretném a Gép-Házban tartandó versenyeket az mtgportalra is feltenni. Tudtok segíteni a jogosultságokban? Előre is köszönöm a segítséget.

Üdvözlettel,
Balatincz László
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fórum adminisztráció Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.