Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Antros Apprentice
|
Elküldve: 01.Jan. 2011 16:13 Hozzászólás témája: DCi szám |
|
|
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudhatom meg a saját DCI számom,mert szeretnék egy versenyre jelentkezni de azt kéri a reghez,ha valaki megtudná mondani azt nagyon megköszönném. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Horváth Tamás Master Wizard
Csatlakozott: 15.Szept. 2008 10:49 Hozzászólások: 225 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 01.Jan. 2011 16:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha már van, akkor a versenyszervező meg tudja mondani. Ha nincs, akkor a versenyszervező tud adni. A versenyre meg úgy is tudsz jelentkezni, ha beírod a versenyhez kommentbe, hogy mész, csak nem tudod a számod. |
|
Vissza az elejére |
|
|
hegyigab Gazda
|
Elküldve: 01.Jan. 2011 19:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha már nagyon régóta van és elfelejtetted, akkor írd meg a neved és előbányászom neked. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Antros Apprentice
|
Elküldve: 03.Jan. 2011 18:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a választ,még nincs mégcsak most barátkozom a játékkal de nagyon érdekel és szeretnék minél többet megtudni róla. |
|
Vissza az elejére |
|
|
davethedark Apprentice
Csatlakozott: 08.Feb. 2011 14:05 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest 1135 Kerekes u 12-20.
|
Elküldve: 08.Feb. 2011 14:07 Hozzászólás témája: Dci szám |
|
|
Sziasztok!
Még új vagyok ezért szeretnék segítséget kérni.
Elkeztem regisztrálni az ingyenpakli akciós oldalon, de megakadtam a dci szám résznél..... Olyat hol lehet szerezni, vagy egyáltalán micsoda az...?
Válaszotokat előre is köszönöm! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Csatlakozott: 15.Szept. 2008 10:49 Hozzászólások: 225 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 08.Feb. 2011 14:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem az a legtisztább, ha megkérdezed annál a boltnál, ahol a paklit kapnád. Egyébként versenyszervezőknél lehet dci számért folyamodni. |
|
Vissza az elejére |
|
|
davethedark Apprentice
Csatlakozott: 08.Feb. 2011 14:05 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest 1135 Kerekes u 12-20.
|
Elküldve: 08.Feb. 2011 16:11 Hozzászólás témája: |
|
|
KÖszi a választ! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Zozolee2 Apprentice
Csatlakozott: 18.Ápr. 2014 16:13 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budai oldal
|
Elküldve: 19.Ápr. 2014 11:39 Hozzászólás témája: DCI szám |
|
|
Sziasztok.Látom rég volt itt utolsó bejegyzés,de azért remélem hogy lessz olyan olvasóm aki tudna segíteni.Az a helyzet hogy régóta regisztráltam egy honlapra ahol kaptam egy DCI számot és át is vettem a csomag paklit amit írtak hogy kapok ha regisztrálok,de milvel akkor tályt pihentettem is a játékot máig így sajnos elfelejtettem a DCI számomat és még a honlap nevét is ahol regisztráltam érte.Ez úton szeretnék segítséget kérni hogyan tudnám újra megszerezni a kódomat.Előre is köszi. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
Elküldve: 22.Ápr. 2014 21:39 Hozzászólás témája: Re: DCI szám |
|
|
Zozolee2 írta: | Sziasztok.Látom rég volt itt utolsó bejegyzés,de azért remélem hogy lessz olyan olvasóm aki tudna segíteni.Az a helyzet hogy régóta regisztráltam egy honlapra ahol kaptam egy DCI számot és át is vettem a csomag paklit amit írtak hogy kapok ha regisztrálok,de milvel akkor tályt pihentettem is a játékot máig így sajnos elfelejtettem a DCI számomat és még a honlap nevét is ahol regisztráltam érte.Ez úton szeretnék segítséget kérni hogyan tudnám újra megszerezni a kódomat.Előre is köszi. |
helló
mi a neved?
ht |
|
Vissza az elejére |
|
|
Zozolee2 Apprentice
Csatlakozott: 18.Ápr. 2014 16:13 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budai oldal
|
Elküldve: 23.Ápr. 2014 17:11 Hozzászólás témája: Re: DCI szám |
|
|
Mihályik Zoltán,és köszi,de már szereztem új DCI számot |
|
Vissza az elejére |
|
|
|