DCi szám

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Kezdőknek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Antros
Apprentice

HozzászólásElküldve: 01.Jan. 2011 16:13    Hozzászólás témája: DCi szám Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudhatom meg a saját DCI számom,mert szeretnék egy versenyre jelentkezni de azt kéri a reghez,ha valaki megtudná mondani azt nagyon megköszönném.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése   Binder (0 cards)
Horváth Tamás
Master Wizard

HozzászólásElküldve: 01.Jan. 2011 16:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha már van, akkor a versenyszervező meg tudja mondani. Ha nincs, akkor a versenyszervező tud adni. A versenyre meg úgy is tudsz jelentkezni, ha beírod a versenyhez kommentbe, hogy mész, csak nem tudod a számod.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése   Binder (0 cards) MSN Messenger
hegyigab
Gazda

HozzászólásElküldve: 01.Jan. 2011 19:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha már nagyon régóta van és elfelejtetted, akkor írd meg a neved és előbányászom neked.
Vissza az elejére
Antros
Apprentice

HozzászólásElküldve: 03.Jan. 2011 18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a választ,még nincs mégcsak most barátkozom a játékkal de nagyon érdekel és szeretnék minél többet megtudni róla.
Vissza az elejére
davethedark
Apprentice

HozzászólásElküldve: 08.Feb. 2011 14:07    Hozzászólás témája: Dci szám Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Még új vagyok ezért szeretnék segítséget kérni.
Elkeztem regisztrálni az ingyenpakli akciós oldalon, de megakadtam a dci szám résznél..... Olyat hol lehet szerezni, vagy egyáltalán micsoda az...?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése   Binder (0 cards)
Horváth Tamás
Master Wizard

HozzászólásElküldve: 08.Feb. 2011 14:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem az a legtisztább, ha megkérdezed annál a boltnál, ahol a paklit kapnád. Egyébként versenyszervezőknél lehet dci számért folyamodni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése   Binder (0 cards) MSN Messenger
davethedark
Apprentice

HozzászólásElküldve: 08.Feb. 2011 16:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

KÖszi a választ!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése   Binder (0 cards)
Zozolee2
Apprentice

HozzászólásElküldve: 19.Ápr. 2014 11:39    Hozzászólás témája: DCI szám Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.Látom rég volt itt utolsó bejegyzés,de azért remélem hogy lessz olyan olvasóm aki tudna segíteni.Az a helyzet hogy régóta regisztráltam egy honlapra ahol kaptam egy DCI számot és át is vettem a csomag paklit amit írtak hogy kapok ha regisztrálok,de milvel akkor tályt pihentettem is a játékot máig így sajnos elfelejtettem a DCI számomat és még a honlap nevét is ahol regisztráltam érte.Ez úton szeretnék segítséget kérni hogyan tudnám újra megszerezni a kódomat.Előre is köszi.
Vissza az elejére
Horváth Tamás
Master Wizard

HozzászólásElküldve: 22.Ápr. 2014 21:39    Hozzászólás témája: Re: DCI szám Hozzászólás az előzmény idézésével

Zozolee2 írta:
Sziasztok.Látom rég volt itt utolsó bejegyzés,de azért remélem hogy lessz olyan olvasóm aki tudna segíteni.Az a helyzet hogy régóta regisztráltam egy honlapra ahol kaptam egy DCI számot és át is vettem a csomag paklit amit írtak hogy kapok ha regisztrálok,de milvel akkor tályt pihentettem is a játékot máig így sajnos elfelejtettem a DCI számomat és még a honlap nevét is ahol regisztráltam érte.Ez úton szeretnék segítséget kérni hogyan tudnám újra megszerezni a kódomat.Előre is köszi.

helló
mi a neved?
ht
Vissza az elejére
Zozolee2
Apprentice

HozzászólásElküldve: 23.Ápr. 2014 17:11    Hozzászólás témája: Re: DCI szám Hozzászólás az előzmény idézésével

Mihályik Zoltán,és köszi,de már szereztem új DCI számot
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Kezdőknek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.