Játszani szeretnék

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Kezdőknek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Nemesis21829
Apprentice

HozzászólásElküldve: 03.Ápr. 2017 22:48    Hozzászólás témája: Játszani szeretnék Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kezdő játékos vagyok és szeretnék valakivel játszani. Angolul tudok, legalábbis eddig minden lapot megértettem, és az alapszabályokat is tudom,
habár lehet akad valami amit még nem, mert eddig csak a barátommal játszottam. Szóval remélem sikerül valakivel egyeztetni. Exclamation
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése   Binder (0 cards)
kotsis
Apprentice

HozzászólásElküldve: 09.Júl. 2017 13:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szivesen játszok akár online is 🐲
Vissza az elejére
Lilla
Apprentice

HozzászólásElküldve: 03.Nov. 2017 16:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is nagyon szívesen játszanék Smile Kezdő vagyok, az alapszabályokat ismerem, barátokkal már játszottam korábban.
(Budapesten élek)

Ha szívesen játszanál velem, kérlek írj vagy ide, vagy küldj privát üzenetet. Köszi Smile
Vissza az elejére
Kopi
Apprentice

HozzászólásElküldve: 02.Feb. 2018 16:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Smile

Én is szívesen játszanék akár tapasztaltabb vagy teljesen kezdő játékossal egyaránt Smile Budapesten élek szóval Amiket leginkább preferálok: Sárkánytűz, metagame, barcraft 1/2, illetve egyéb helyek melyek a játék hangulatához passzolnak Very Happy
Szóval ha valaki hasonló hajlamokat tapasztal magán és benne lenne írjon privát üzenetet hogy egyeztessünk Very Happy
Természetesen én is kezdő vagyok Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése   Binder (0 cards)
chirinuru
Apprentice

HozzászólásElküldve: 20.Máj. 2018 11:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lilla írta:
Én is nagyon szívesen játszanék Smile Kezdő vagyok, az alapszabályokat ismerem, barátokkal már játszottam korábban.
(Budapesten élek)

Ha szívesen játszanál velem, kérlek írj vagy ide, vagy küldj privát üzenetet. Köszi Smile

Ha van kedved játszani kérlek írj egy mailt:verynice588@gmail.com
vagy keress fel itt:https://facebook.com/adam.kotsis.3
Van ez az untap.in oldal, elég jó kis platform; minden lap benne van és egyszerű, akár ott is játszhatnánk (:
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Kezdőknek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.